Vad händer...

...i mitt liv just nu?

Har just haft "danskurs" med åk 9 inför avslutningsdansen den 3 juni. Otroligt roligt att se all dansglädje hos eleverna! Efteråt delade jag ut Ärstaparkens dansprogram för den kommande sommaren och de gick åt som smör i solsken och jag hörde flera kommentarer som "Åh, ska Scotts spela där! Då måste vi gå dit!" Förhoppningsvis har de så roligt att de kommer dit fler gånger under sommaren.

Hemma har jag börjat städa upp i trädgården. Ikväll blir det premiärtur med gräsklipparen och i helgen tänkte jag försöka hinna olja in trädäcket och ta fram utemöblerna...om det blir fint väder! Det retar mig lite att våren även detta år gått så fort att jag inte hunnit med att så några frön och på så sätt försett mig med sommarplant. Det får helt enkelt bli en tur till Bodéns trädgård när de har utförsäljning...som vanligt.

I morgon kväll blir det dans till Shake på Casinot i Sundsvall. Skulle gärna åkt på säsongspremiären på Hanssons loge på lördagkväll men eftersom det är Oskarvecka så får jag vänta med sommardanspremiären till nästa helg. Då kommer jag att dansa ut vintern på Aveny (Expanders) på torsdagen och dansa in sommaren i Jättendal (Blender) på fredagen!

Annars så går jag väl mest omkring och är äckligt glad och lycklig!


Kommentarer
Postat av: emma

SV: Jag tränar inte längre i dans ;/ Varken bugg eller streetdance, dåligt med kurser. Men jag har dåliga betyg i gympa och kom halvt om halvt överens med min gympalärare om att jag ev kan höja det om jag höll kurser för andra klasser också :) Och angående det med att dansa ute på tillställningar.. nja. Vi får se :) Är medbjuden till Jannez nu på lördag.

2009-05-14 @ 16:49:58
URL: http://ljudio.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej hej!



Tycker också om att dansa.

//Anna

2009-05-23 @ 11:24:35
URL: http://annalundberg.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0