Sista bloggen för i år...

Ibland blir året långt ifrån vad man tänkt...
Hade väl inga speciella förväntningar på detta år men några riktigt stora överaskningar blev det:

Jag blev husägare.

Oskar blev storebror.

Jag mötte en stor kärlek och förlorade den.

Ömsom vin ömsom vatten...så är livet! Vissa erfarenheter smärtar mycket i stunden men ger förhoppningsvis vackra minnen och visdom. Åtminstone ser jag det så. 

Hur har julen varit då?
Jo, tomten var snäll och kom med ett Nintendo Wii till mig och Oskar så jag lider av tennisarmbåge och bowlingknä. För den som inte vet vad denna modernitet går ut på kan jag förklara det lite kort som ett tv-spel där man står upp och med en fjärrkontroll i handen styr vad gubben på tv gör. T ex hur han ska boxa motståndaren i ringen, skruva bowlingklotet eller slå en backhand i tennis. Man måste alltså GÖRA med fj'rrkontrollen som man skulle gjort med racketet eller bowlingklotet. Ooooh så roligt det är! Speciellt när jag lyckades sänka min Wii-ålder från 70 till 27 år. Där 20 år är den lägsta ålder man kan nå i spelet...

Nu har jag ju inte bara stått framför tv'n och gjort "homeruns" och "strikes". Jag har faktiskt tagit många långa promenader och hunnit med några danser. Åkte helt själv upp till Östersund och dansade till Jannez. Fast det blev en kväll där ovansidorna på foten tog mer stryk än fotsulorna. Det var ALLDELES för mycket folk på dansen! Men jag fick dansa med några av mina favoritjämtar: 
Erik (den stolta och nyblivna pappan), 
Birger (den alltid lika glada), 
Lars (som jag tycker om trots att han ogillar Zlips) och 
Göran (slå upp ordet "gentleman" i en ordbok så hittar du en bild av honom där!)

Dagen efter gjorde jag ett besök i Kläppe hos min underbara vän Kerstin. Hade inte träffat henne sedan mars och det var så roligt att få höra hennes varma skratt och glada röst igen. Som vanligt blev jag utfodrad och omhändertagen till 100%. Kerstin och jag är övertygade om att vi är släkt på andligt vis för hur kan man annars förklara att man känner så starkt för en annan människa från första sekunden man träffas? Lite sur var hon nog för att jag inte hade Oskar med mig så jag lovade att vi skulle komma på besök på sportlovet. Längtar redan!

Sen har jag hunnit umgås med några 08:or också. Marie och jag gjorde ett besök på Kramm på juldagen (Jisses, vad Kramforsborna super när de är ute på lokal...skönt att jag kan vara helt nykter och ändå ha lika kul!), Petra kom förbi och testade Wii-spelet och det fick Volker också göra. Magnus kom före julafton så han klarade sig undan Wii-febern.

Så vad väntar för festligheter på årets sista dag då? Som vanligt har jag inte riktigt bestämt mig än...Herregud, det är ju mer än ett dygn kvar till tolvslaget! Men det lutar åt att jag åker ner till Casinot i Sundsvall dansar till Blender...
Oavsett var jag befinner mig så kommer jag att tänka på alla er som förgyllt mitt 2008!
Tack allihopa!



Kommentarer
Postat av: DW

Det var händelserikt år. Kärlek kom och går,

fastighet består. Lät som en härlig julhelg, spännande med ett wii.

2008-12-31 @ 09:41:02
Postat av: sursocka

Ååå ett sånt där wii skulle man haft sig minsann! Det är ju verkligen hur kul som helst! Jag får komma och lånspela hemma hos dig ist :-)

2009-01-02 @ 09:05:30
URL: http://sursocka.blogg.se/
Postat av: Magnus

Gott Nytt År!

2009-01-02 @ 10:50:03
Postat av: Magnus

Gott Nytt År!

2009-01-02 @ 10:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0